1.Așează baconul într-o tigaie mare la foc mediu și gătește-l, amestecând din când în când, până devine crocant.
2.Între timp, pune oțetul de mere, uleiul, mierea, muștarul și sarea într-un castron și amestecă pentru a combina. Amestecă ceapa verde în compoziție și pune deoparte.
3.Transferă baconul pe o farfurie acoperită. Măsoară 60ml de grăsime de la bacon și amestec-o în dressing.
4.Taie varza în 8 părți în formă de sferturi, apoi îndepărtează partea centrală din fiecare bucată. Feliază varză subțire și așeaz-o în castronul cu dressing.
5.Îndepărtează miezul din mere și taie-le apoi în cubulețe. Adaugă-le în castronul cu varză, pune pătrunjelul, amestecând totul pentru a combina cu dressingul. Adaugă baconul și amestecă. Gustă și condimentează cu sare și piper după nevoie.