1. Preîncălzește cuptorul la 220°.
2. Pune cartofii spălați și tăiați pe jumatate într-o oală adâncă.
3. Adaugă apă rece apoi pune oala pe foc.
4. Odată ce apa începe să clocotească, adaugă sare și fierbe cartofii până când sunt moi la exterior dar tari la interior.
5. Scurge cartofii.
6. Într-o tigaie, adaugă 6 linguri de Floriol.
7. Odată ce uleiul s-a încălzit, adaugă usturoiul și călește timp de 2-3 minute.
8. Adaugă cartofii și amestecă până când toți sunt acoperiți cu ulei și usturoi.
9. Pune cartofii, cu partea tăiată în sus, pe o tavă de cuptor.
10. Asezonează cu sare, piper și rozmarin.
11. Lasă-i la cuptor 10-12 minute, sau până când devin crocanți.
12. Între timp, poți pregăti sosul.
13. Călește ceapa, usturoiul și frunza de dafin în 3 linguri de Floriol Vitamina E.
14. Apoi, adaugă vinul și supa.
15. Lasă totul la scăzut timp de 15 minute.
16. Adaugă încă 2 linguri de Floriol și amestecă cu un tel până când ai o compoziție omogenă.
17. Aruncă frunza de dafin.
18. Cât sosul scade, pregătește peștele.
19. Încălzește o tigaie.
20. Asezonează peștele cu sare și piper.
21. Adaugă 3 linguri de Floriol Vitamina E în tigaie, apoi adaugă peștele cu pielea în jos.
22. Gătește 4-5 minute.