1. Preîncălzește cuptorul la 175 grade.
2. Într-o tigaie, adaugă 2 linguri de ulei Floriol Vitamina E, ceapa și o linguriță de sare și gătește-le la foc mediu timp de 10 minute. Apoi scade focul și mai lasă-le timp de 10 minute, până când ceapa devine aurie.
3. Mai adaugă o lingură de ulei Floriol Vitamina E peste ceapă, iar apoi adaugă usturoiul și spanacul. Lasă-le pe foc până când spanacul devine verde închis, apoi ia legumele de pe foc.
4. Într-un bol, adaugă făina, jumătate de linguriță de sare și praful de copt. Într-un alt bol amestecă ouăle, o lingură de ulei Floriol Vitamina E și laptele. Omogenizează-le și toarnă mixul peste ingredientele uscate, apoi frământă până când rezultă un aluat tare.
5. Adaugă apoi spanacul și brânza în aluat, amestecă bine și bagă-l la cuptor într-o tavă unsă cu puțin ulei Floriol Vitamina E pentru 35-40 de minute, până când pâinea devine aurie.