Înapoi la rețete
Mini-tarte cu brie și merișoare
Timp de preparare: 1 oră     Dificultate: ușoară
URMĂREȘTE REȚETA VIDEO
Ingrediente

Aluat

- 325 g făină

- 1 linguriță de sare

- 100 ml Floriol Vitamina E

- 80 ml apă rece

Topping

- Ulei Floriol Vitamina E pentru tava de brioșe

- O roată de brie

- 100 g sos sau gem de merișoare

- 50 g nuci pecan tocate

- 6 fire de rozmarin, tocate mare

Mod de preparare

1. Pune toate ingredientele pentru aluat în robotul de bucătărie și frământă la cea mai mică viteză.

2. Odată ce amestecul este omogen, oprește robotul și pune aluatul deoparte.

3. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade.

4. Unge tava de brioșe cu Floriol.

5. Întinde aluatul până la o grosime de aproximativ jumătate de centimetru.

6. Taie cercuri de aluat cu ajutorul unui pahar sau pătrățele și pune-le în formele de brioșe.

7. Taie surplusul.

8. Pune cuburi de brie în interiorul aluatului și acoperă cu sosul sau gemul de merișoare, cu nuci pecan tocate și cu 2-3 firișoare de rozmarin.

9. Dă totul la cuptor, timp de 15 minute.

Poftă bună!