Înapoi la rețete
Orez negru cu creveţi și edamame
Timp de preparare: 15 minute     Dificultate: ușoară
Ingrediente

- 150g orez negru

- 1 portocală

- 150g creveți, gătiți și decojiți

- 1 tulpină de țelină, feliată

- 3 cepe verzi, feliate

- 20ml ulei Floriol cu Vitamina E

- 80g edamame

- 1 linguriță de semințe de susan negru

Mod de preparare

1. Gătește orezul conform instrucțiunilor de pe pachet. Strecoară-l și lasă-l să se răcească câteva minute.

2. Curăță portocala și tai-o în bucăți. Pune într-un castron și stoarce orice suc rămas, apoi adaugă creveții, țelina, ceapa verde, uleiul Floriol cu Vitamina E și boabele de edamame. Condimentează și amestecă cu orezul gătit, apoi așează totul pe farfurii și presară deasupra semințele de susan pentru a servi.

Poftă bună!