Înapoi la rețete
Biscuiți cu vin
Timp de preparare: 1 oră     Dificultate: ușoară
Ingrediente

- 550 g făină

- 100 g zahăr

- Jumătate de linguriță de praf de copt

- Un sfert de linguriță de sare

- 100 ml Floriol Vitamina E

- Jumătate de linguriță de esență de vanilie

- 100 ml vin alb dulce

- Extra zahăr pentru rulat

Mod de preparare

1. Încălzește cuptorul la 180 de grade.

2. Pune hârtie de copt pe o tavă mare.

3. Amestecă faina, praful de copt și sarea într-un bol mare.

4. Adaugă Floriol Vitamina E și încorporează-l cu ajutorul unei spatule.

5. Pune esența de vanilie în vin și adaugă vinul în bol.

6. Amestecă până obții un aluat suplu.

7. Împarte aluatul în bucăți de dimensiunea unei cireșe și dă-le o formă rotundă.

8. Apoi, cu ajutorul degetelor, întinde două capete a bilei până când obții o prăjitură rotundă în centru și alungită spre capete.

9. Pune prăjiturile pe tava pregătită și dă-le la cuptor 20-22 de minute.

Poftă bună!