Înapoi la rețete
Cotlet de porc cu mere învelit în sănătate
Timp de preparare: 35 de minute     Dificultate: ușoară
Ingrediente

- 4 cotlete de porc

- 3 linguri de ulei Floriol cu Vitaminele D, A și E

- 220g de mere roșii, tăiate felii subțiri

- 60g nuci pecan

- 5g de piper negru măcinat

- 2 linguri de zahăr brun

- 5g de sare

Mod de preparare

1. Presară peste cotlete sare și piper.

2. Într-o tigaie mare adaugă uleiul Floriol cu Vitaminele D, A și E. Adaugă merele și gătește-le timp de 2 minute. Pune-le deoparte în tigaie și adaugă cotletele lângă ele. După 4 minute, întoarce bucățile de carne pe cealaltă parte. Pune merele peste cotlete și adaugă nucile pecan și zahărul.

3. Pune un capac peste pentru încă 2-4 minute până când termometrul înregistrează în centrul cotletelor 62.7 grade. Servește carnea alături de mere, nuci, și zeama lăsată în timpul gătirii.

Poftă bună!