1. Preîncălzește cuptorul. Întinde aluatul pe o suprafață presărată cu făină, iar apoi transferă-l pe o foaie de copt.
2. Pune într-un chopper năutul, fisticul, usturoiul, coaja de lămâie, sarea, piperul și o lingura de ulei Floriol Vitamina E și mărunțește-le timp de 15 secunde.
3. Presară jumătate din cantitatea de brânză peste aluat, lăsându-i marginea liberă. Adaugă trei sferturi din amestecul pregătit mai devreme peste brânză, iar apoi pune ceapa și roșiile. Presară restul de mix și de brânză pe deasupra. Acum poți împături marginea pentru a forma tarta, iar cu o pensulă de patiserie, întinde oul pe deasupra, pentru a forma o crustă.
4. Bagă tarta la cuptor pentru 15-18 minute, până când crusta devine aurie, iar roșiile încep să se coacă.
5. Presară la final busuiocul mărunțit peste tartă pentru un plus de savoare!