1. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade.
2. Pune făina, condimentele, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol.
3. Cu ajutorul unui robot de bucătărie, sau de mână, amestecă zahărul, melasa, oul și uleiul până când totul este omogen.
4. Adaugă treptat amestecul de făină și frământă până când aluatul prinde formă.
5. Acoperă cu făina suprafața de lucru și întinde aluatul până când acesta are o grosime de 1 cm.
6. Taie aluatul cu ajutorul unor forme de prăjituri.
7. Pune într-o tavă și dă totul la copt timp de 10-12 minute.
8. Lasă turta dulce la răcit în tava timp de 10 minute.
9. Pentru glazura decorativă, combină zahărul pudră cu extractul de vanilie și laptele.
10. Amestecă cu un tel până când obții un lichid gros și omogen.
11. Decorează fiecare turtă în parte cu ajutorul unei pungi pentru ornat.